Şehit Ateşi Isparta'ya Düştü!

Nusaybin'de terör örgütü PKK'lılar zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola tuzakladıkları bomba patlatıldı. Patlamada birisi komiser 3 polis şehit olurken, 1 polis de ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2015 16:19
Şehit Ateşi Isparta'ya Düştü!

Patlama da şehit olan polislerden Sezgin Uludağ'ın 1986 doğumlu ve hisar mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

15 Eylül 2015 Salı gecesi saat 23:30 da Mardin'e bağlı Nusaybin ilçesi Barış Mahallesinde rutin güvenlik kontrollerini yaptıkları sırada bölücü terör örgütü üyelerinin daha önce yola döşemiş oldukları bombayı zırhlı Polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 1 Komiser Yardımcısı ve 2 Polis Memuru şehit oldu.

2014 yılında Mardin Nusaybin'e tayin olan şehidimiz Sezgin Uludağ’ın naaşı Mardin'de saat 11:00 de yapılacak resmi törenin ardından bugün öğlen saatlerinde Isparta'ya gelecek.

Şehit polisin cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camii'nde (Valilik Önü) kılınacak namazın ardından şehitlikte toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.