Şehit Haberi Baba Evine Ulaştı

Şehit Haberi Baba Evine Ulaştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2016 14:19
Şehit Haberi Baba Evine Ulaştı

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman ÇAvuş Yunus Emre'nin acı haberi baba evine ulaştı.

Acı haberi Isparta Binbirevler Mahallesindeki baba ocağına Jandarma İl Komutanı Albay İsmail Cömert ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük verdi. 24 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Yunus Emre'nin acı haberini duyan Baba İsmail ve Anne Emine Emre yıkıldı. Sinir krizi geçiren babaya sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Diyanet görevlileri tarafından Kur'an-ı KErim okundu. İki ambulansta hazır olarak bekletildi.

Mustafa ve Osman adında iki erkek kardeşi olan şehidin Rabia Alyüz ile nişanlı olduğu ve bir ay sonra düğünlerinin olacağı hatta Siirt'te evlerinin bile düğün için hazırlandığı öğrenildi. İlk görev yerinde, PKK'lı hainlerce şehit edilen Yunus Emre için saat 14:00'de Siirt Özel Hareket Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. Aslen Sütçüler ilçesinden olan şehidin cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Valilik önünde kılındıktan sonra Garnizon Şehitliğine defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum