Şehit Özel Harekatçı Isparta'nın Damadı

Şehit Özel Harekatçı Isparta'nın Damadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2015 15:12
Şehit Özel Harekatçı Isparta'nın Damadı

"Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde güvenlik güçlerininPKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyonda PKK'lılarınKannas tüfekle açtığı ateşte özel harekat polis memuru Necmi Çakır ağıryaralandı. Helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp FakültesiHastanesi'ne getirilen Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu."

Trabzonlu olan Şehidimiz Necmi Çakır Bağıllı köyünden Osman  Eryılmaz'ın damadı. Ajans32 ailesi olarak Şehidimize Allah'tan rahmet Türk Polis Teşkilatına, ailesine ve milletimize başsağlıgı dileriz.

ŞEHİT POLİSİN ANNESİNE VASİYETİ YÜREKLERİ DAĞLADI
Şehit polis memuru Necmi Çakır’ın (40) acı haberi Trabzon’un Of ilçensin Sıraağaç mahallesinde yaşayan anne ve babasına yaylada bulundukları sırada verilirken, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim SalihSarıalioğlu yayla dönüşünde evlerine gelen baba Fahri ve anne Nuriye Çakır’ataziyelerde bulundu. Evli ve bir kız çocuğu babası olan şehidin bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde koruma ekibinde de yer aldığı öğrenildi.

Baba Fahri Çakır,evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken “Takdiri ilahi 5 tane evladım olsa bu vatana feda olsun” derken, anne Nuriye Çakır ise oğlunun telefonda kendisinden söz aldığını “Eğer şehit olursam sakın ağlamayın. Devletimizin aleyhine sakın konuşmayın” vasiyetinde bulunduğunu ağıt yakarak anlattı.

Anne Nuriye Çakır “Bizden söz aldın, bu sözü nasıl tutayım, nasıl ağlamayayım. Devletimiz, vatanımız sağolsun” diyerek gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.