Şehit Savcı Bir Kez Daha Anıldı

Şehit Savcı Bir Kez Daha Anıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2015 18:00
Şehit Savcı Bir Kez Daha Anıldı

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın anısına Isparta Barosu tarafından, dün saat 11:00’de Adliye Binası içerisinde helva ikramı gerçekleştirildi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de Baro’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Isparta Barosu tarafından başta Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz başta olmak üzere, hayatını kaybeden Adliye çalışanları için dün helva ikramında bulunuldu. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve üyeleri, önceki gün makamında başsağlığı için ziyaret ettikleri Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’ten sonra dünde Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’nu ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundular.

Isparta Baro Başkanı Av. Gökmenoğlu’nun adliye çalışanlarına helva ikramıyla başlayan anma programına Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç’te katıldı.

Törende konuşan Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu; “Üzüntümüz ve açımız çok büyük. Bu olayın perde arkası araştırılmalı, gereken her şey yapılmalı” dedi. IGC Başkanı Karahan’da terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.