Şehit Yakınlarından, Öner’e Tepki

Afyonkarahisar’da ki şehit cenazesine katılan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’e, şehit yakınlarının tepki gösterdiği öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2012 11:54
Şehit Yakınlarından, Öner’e Tepki

Beytüşşebap'taki saldırıda şehit olan Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi'nin Afyonkarahisar'daki cenaze törenine katılan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'e şehit yakınından yürek yakan soru geldi.

Şırnak 'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK 'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi'nin Afyonkarahisar'daki cenaze törenine katılan CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'e 'Niye bu terörü bitirmek istemiyorsunuz?' sorusu soruldu.

Şehidin ailesine başsağlığı dilemek isteyen Öner, kendisini tanıtarak başsağlığı dilediği sırada bir şehit yakının tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşın, "Bu evlatlarımız niçin şehit düşüyor? Yunanistan'la mı savaşıyoruz? Bu neden böyle oluyor? Bitirmek istemiyorsunuz." sözleri karşısında zor anlar yaşayan Öner, vatandaşa bir şeyler anlatmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Etraftakilerin sakinleştirmeye çalıştığı vatandaş, "Sizler bunu bitirmek istemiyorsunuz. İsteseniz sizler bunu bitirirsiniz. Bu vatandaş nasıl çocuklarını askere gönderecek?" diye sordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum