Şehitler İçin Yüzlerce Balon Bıraktılar

Şehitler İçin Yüzlerce Balon Bıraktılar

Yayınlanma:
Şehitler İçin Yüzlerce Balon Bıraktılar

Yedişehitler İlkokulu'nun düzenlediği Çanakkale Şehitlerini Anma Programında yüzlerce öğrenci balon aracılığıyla yazdıkları şiir ve resimleri gökyüzüne bıraktı.

18 Mart Şehitleri Anma günü çeşitli dolayısıyla Isparta'da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yedişehitler İlkokulu'nda düzenlenen programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hasan Yalçınkaya yaptı. Yalçınkaya, "Yedişehitler İlkokulu 1974 yılında açılmıştır. 1982'de ortaokul açılmış 1990 yılında ilköğretim okuluna döndürülmüştür. 2012'de 4+4+4 sistemi nedeniyle ilkokul ve ortaokul olarak ayrılmıştır. Okulumuz 6 anasınıfı, 20 ilkokul ve bir özel öğretim sınıfı olmak üzere 27 şubeden oluşmaktadır. 695 öğrencimiz mevcuttur. Tüm şehitlerimiziÇanakkale Savaşı'nın 100. Yılında saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Öte yandan programın devamında okul öğrencileri tarafından hazırlanan koro seslendirildi. Öğrenciler Çanakkale şiirlerini hep bir ağızdan söylerken güzel görüntüler ortaya çıktı.

YÜZLERCE BALON HAVAYA BIRAKILDI
Diğer taraftan yaklaşık 700 öğrenci şehitlere duygularını aktarmak amacıyla balonun ipine bağladıkları yazı, şiir ve resimleri gökyüzüne bıraktı. Çocukların coşkusu yüzlerine yansırken bazı veliler duygu dolu anlar yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.