Şehitlerimiz Birleştirdi

Siyasilerden Başsağlığı Ziyareti

Yayınlanma:
Şehitlerimiz Birleştirdi

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı ve siyasi Parti Başkanları İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Bölük Komutanlığı’na ziyaret edip şehit polis ve askerler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski ilçe Başkanı İzzet Beydoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Atılgan, Belediye Meclis Üyeleri Süreyya Oruç, Cemil Çelik İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş’a şehit polisler için başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, “Son günlerde yaşanan hain saldırılardan şehit olan polis ve Mehmetçiklerimiz acısı yüreklerimizi yakıyor, hainler inşallah emellerine ulaşamayacaktır, güvenlik güçlerimiz, ülkemizi yasa boğan bu saldırıların üstesinden gelecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Türkiye genelinde terör örgütleri tarafından polis ve askerlere yönelik hain saldırıların arttığına vurgu yaptı. Çarkacı, “Bu tip olayların son bulması ve ülkemizin yeniden huzur dolu günlere kavuşması en büyük arzumuzdur. Her gün gelen şehit haberleri bizleri büyük acılara sürüklüyor. Hainler Türkiye Cumhuriyeti karşısında galip gelemeyecekleri bir mücadelenin içerisine girmiş ve bu mücadelede boğulacaktır. Tek isteğimiz bu acıların bir daha yaşanmaması.”

Siyasi parti temsilcileri, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra İlçe Jandarma Bölük KomutanıYaşar Doğu’ya giderek baş sağlığı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.