Şehre 4 büyük Sosyal Tesis

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri projesi çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 22:10
Şehre 4 büyük Sosyal Tesis

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın arkasındaki alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri projesi kapsamında 16 metre çapında, 12 ton ağırlığındaki kasnağın ve hemen üzerine tekrar sistemi kilitleyecek olan bileziğinde konmasının ardından çelik kirişlerin montajları devam ediyor.

İnşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, projeye yaptıkları ilavelerle en kritik noktayı geçtiklerini, en üst kasnağın da montajının tamamlandığını söyledi.

Çalışmaların yavaş ancak emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “En zor kısım tamamlandı. Çelik kirişlerin montajı devam ediyor. Bundan sonraki aşamada montaj işlerimiz daha da kolaylaşacak. Isparta’mıza en güzel ve büyük bir sosyal tesisi de kazandırmış oluyoruz” dedi.

GÖKÇAY’A FUAR ALANI,
4 BÜYÜK SOSYAL TESİS PROJESİ
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki dönem Gökçay Mesireliğinin bulunduğu alanda da yer tespitinin yapıldığını ve burada da ulusal kongrelerin yapılabileceği daha büyük bir fuar alanının yapılacağını duyurdu.

Yine en büyük bir tane daha fuar alanı kurulması için de çalışılacağını söyleyen Günaydın, mahallelerin ortak kullanımları için 4 ayrı noktaya da büyük birer sosyal tesis yapacaklarını anlattı. Günaydın, “Isparta’mız sosyal tesislerle ilgili olarak da hak ettiği yeri alacak. Isparta’mızın bu projelerimizin de hayata geçmesiyle birlikte tam anlamıyla ulusal ve uluslararası fuarların, kongrelerin, bilimsel toplantıların yapılabileceği önemli bir merkez haline gelecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum