Şehre Yakışır Hale Getiriliyor

Şehre Yakışır Hale Getiriliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 13:57
Şehre Yakışır Hale Getiriliyor


Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, il sınırları içerisinde TEDAŞ’a ait trafolar üzerinde çalışma sürdürüyor.

Bazı kişi ya da kişilerce yazılan, görüntü ve çevre kirliliğine neden olan trafolar belediye ekiplerince boyanıyor. Vatandaşların bu tip kişileri belirlemesi halinde ALO 153’e ya da belediyeye bildirmeleri istendi.
Isparta Belediyesi gerek yeşil alanlar, gerekse parklar içerisinde kalan ve bazı kişi ya da kişilerce yazılarla kirletilen, görüntü ve çevre kirliliği oluşturan TEDAŞ’a ait trafolar üzerinde çalışma yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünce trafoların çevre temizliklerinin ardından, yeniden boyanması işlemi gerçekleştiriliyor. Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Gülderen konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Isparta il sınırlarımız içerisinde gerek yeşil alanlar, gerekse parklarımız içerisinde TEDAŞ’a ait trafolarımız mevcut. Bu trafolarda görüntü kirliliği oluşturan, kişi yada kişilerce uygunsuz yazılar yazılmaktadır. Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak görüntü ve çevre kirliliği oluşturan bu uygunsuz yazılar üzerinde bir çalışma yapıyoruz. Ekiplerimiz trafoların öncelikle çevresinin temizlenmesi ve TEDAŞ’a ait trafoların boyanması hususunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu tür kişi yada kişileri mutlaka ALO 153 hattına veya belediyemize mutlaka bildirsin. Trafolar defalarca boyanıyor, bu da gösteriyor ki, kirletmek kolay, temizlemek zor ve pahalıdır. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz bu konularda bizlere yardımcı olmalarıdır”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum