Şehrim 2023’ün İkincisi 5 Nisan’da

Şehrim 2023’ün İkincisi 5 Nisan’da

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2018 09:45
Şehrim 2023’ün İkincisi 5 Nisan’da

Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkanvekili Mustafa Tutar, ‘Şehrim 2023’ sloganıyla başlattıkları ve ilkini 23 Mart’ta yaptıkları şehrin ekonomisinin masaya yatırıldığı toplantıların ikincisinin 5 Nisan tarihinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Ak Parti İl Başkanlığı, ‘Şehrim 2023’ sloganıyla bu zamana kadar hiç olmamış bir çalışma başlattı. Bu doğrultuda, geçtiğimiz ay Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un başkanlığında Barida’da bir grup iş adamı ile buluşma gerçekleşti ve Şehrim 2023 sloganıyla başlatılan toplantılarının ilkinde Isparta’nın geleceği tartışıldı.

TUTAR; “ISPARTA’NIN EKONOMİK
GELECEĞİNE YÖN VERİLECEK”
Söz konusu toplantıları bundan böyle mutat aralıklarla yaparak şehrin geleceğine yön verecek kesimleri bir araya getireceklerini ifade eden Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve İl Başkanvekili Mustafa Tutar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ak Parti olarak gerek ülkemiz gerek şehrimizin ekonomik kalkınması son derece önemli. Bilindiği gibi, biz de bu doğrultuda Ak Parti İl Başkanlığı olarak geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde ekonomik beklentiler konulu bir çalıştay yapmıştık. Buradan önemli sonuçlar çıktı ve bunlar bilgimiz dahilinde. İşte bu noktadan yola çıkarak şimdi ise o çalıştaydaki dikkat çeken konuların değerlendirileceği bir toplantılar serisi düzenliyoruz. Çünkü, böyle bir toplantıların düzenlenmesinin bir ihtiyaç olduğunu gördük.

“İKİNCİ TOPLANTIYI
5 NİSAN’DA YAPACAĞIZ”
İlkini 23 Mart tarihinde yaptığımız bu toplantıların ikincisini 5 Nisan Perşembe günü yine Barida’da gerçekleştireceğiz. İlk toplantının devamı niteliğindeki bu toplantıda gerek daha önce yaptığımız ekonomi çalıştayında gerekse ilk yaptığımız Şehrim 2023 toplantısındaki konular ve bunun yanı sıra şehrimizdeki ekonomi dünyası içindeki işadamlarımızdan gelen talepleri masaya yatıracağız.

“ŞEHRİN EKONOMİK YOL
HARİTASI BELİRLENİYOR”
Bu konuda İl Başkanlığı olarak geniş yelpazeli bir çalışma yaptık ve bu toplantılara 150 ila 200 kişiyi davet edeceğiz. Bilindiği gibi ilk toplantımıza İl Başkanlığı yetkililerimizin dışında yaklaşık 25 – 30 İşadamımız ve akademisyenlerimiz katılmıştı. Tabi, bu davetlilerimizi tek kalemde çağırmıyoruz. Daha verimli bir ortam olması açısından gruplar halinde toplantılarımıza davet ediyoruz. Bu toplantılarda bir anlamda ekonomi çevreleri ile iktidar bir araya geliyor ve sorunlara çözüm yolları aranıyor. Ben, ilk toplantıya baktığımda bu toplantıların son derece verimli de olduğunu düşünüyorum. Zira, bu toplantılarda bir anlamda şehrin ekonomik yol haritası da ortaya çıkmış veya belirlenmiş oluyor” dedi.

İLK TOPLANTI 23 MART’TA YAPILDI
Bilindiği gibi; Ak Parti İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve ilki 23 Mart tarihinde gerçekleştirilen ‘Şehrim 2023’ toplantısı SDÜ Rektör Yardımcısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu’nun moderatörlüğünde Barida’da gerçekleştirilmiş ve toplantıya; Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Başkan Yardımcıları ve partinin ekonomiyle ilgili birim başkanları ile İşadamları katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.