Şehrimiz Biblo Gibi Olacak

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Yedişehitler Mahallesi, Muzaffer Türkeş Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayan 139 Cadde’deki asfaltlama çalışmaları

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 09:25
Şehrimiz Biblo Gibi Olacak

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Yedişehitler Mahallesi, Muzaffer Türkeş Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayan 139 Cadde’deki asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

3.5 km uzunluğundaki caddenin altyapıları tamamen bitirilirken, stabilize serme çalışmalarının ardından şimdi de asfaltlama çalışmalarına geçildi. Çalışmalar kapsamında caddenin yarısının asfaltı bitirilirken, kalan kısmının da bir iki güne kadar tamamlanacağı dile getirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir iki gündür devam eden güzel havayı değerlendirdiklerini söyledi. Yaz aylarında asfalt sıcaklığının 150 derece olduğunu, bu havalarda ise asfalt sıcaklığının 180 dereceye çıkarıldığını ve çalışmalarda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi.

Bağlar Mahallesi’nde de 4 ayrı sokaktaki çalışmaların devam ettiğini, altyapıları tamamlanan bölgelerin stabilize serme çalışmalarının da başlayacağını aktaran Belediye Başkanı Günaydın, Isparta’nın yol ağında bulunan 800 km’lik kısmın da bitirileceğini kaydetti. Günaydın, “Seçtiğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm ekiplerimiz özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin altyapısı yüzde 70 oranında tamamlandı. Kalan yüzde 30’luk bölüm de tamamlandığında şehrimiz biblo gibi olacak. Büyük mücadele veriyoruz. Çalışmaları tamamladığımızda daha kaliteli ve yaşanabilir bir şehir haline gelmiş olacağız. Son noktaya ulaşıyoruz. Tüm personelimiz çalışmalara konsantre oldular. Üç yılda Isparta’da her şey bitecek” derken, yapılan çalışmaların Isparta halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çalışmalara eşlik eden Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Alper Yıldırım da, caddenin 15 günde tamamlanacağını söylediğini ancak kendisine mahalle halkı tarafından ‘bitirilemez’ dendiğini söyledi. Yıldırım, “Burada dolu dolu hizmet yapılıyor. Şubat ayı olmasına karşın asfaltımız dökülüyor Çok güzel hizmetler yapılıyor. Bu hizmetlerinden dolayı başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum