Şehrimiz Güzelleştireceğiz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Isparta’nın sorunlarını ve çözümlerini tespit ettiklerini belirterek; “Şehrimizi güzelleştirmek için çok güzel projelerimiz var” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 16:19
Şehrimiz Güzelleştireceğiz

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çakan ve Merkez İl ve İlçe Yönetimi bu doğrultuda dün şehrin önemli resmi kurum ve kuruluşları olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğü (İŞKUR)’nü ziyaret ettiler.

ÇAKAN; “ŞEHRİMİZİ HER YÖNDEN GÜZELLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”
Her iki kurumun da bulunduğu Millet Caddesindeki hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Adayı Çakan, tüm birimlere tek tek girerek görevlilerle görüşmeler yaptı ve onların sorunlarını dinledi. Süleyman Çakan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu gerek ülkemiz, gerekse ilimiz açısından çok önemli kurum ve kuruluşlardır. Bizde bu doğrultuda aynı binada hizmet veren bu iki kuruluşu ziyaret ettik. Saadet Partisi olarak yerel seçimler öncesi yaptığımız bu ziyaretlerde halkımızın dertlerini dinliyoruz ve tüm bu sorunlara milli görüş belediyeciliği olarak çözüm bulacağımızın sözünü veriyoruz. Halkımızla görüşüyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz.



“BİZİM PROJEDE SADECE BİNALAR
DEĞİL, YEŞİL ALANLAR DA OLACAK”
Bilindiği gibi ben iç mimarım. Bir anlamda evlerin iç dekorasyonu kadar şehirlerin de iç dekorasyonu da son derece ödemlidir. Günümüzde modern şehirciliğin getirdiği bu apartmanlarda klimasından otoparkına kadar her şey var. Ama olmayan tek şey insanlar arasındaki diyalog. Bizim şehircilik planlarımızda sadece kuru beton binalar değil, yeşil alanlar, parklar, bahçeler olacak. İnsanlar konuklarıyla, komşularıyla buralarda bir araya gelip sohbetler edebilecekler. Yani bir anlamda kopmuş olan komşuluk ilişkilerinde komşular arasındaki teması sağlayacağız. Çünkü, günümüzde alttaki vatandaş, üst katta oturan komşusunu bile tanımıyor.

“İÇ MİMARİ DENEYİMİMİ İLİMİZ İÇİN DEĞERLENDİRECEĞİM”
Ben 15 yıldır iç mimarlık işiyle uğraşıyorum ve bu sorunun çözümü konusunda çok güzel projeler ortaya koyacağım. Bu konuda mesleğim gereği eksim değil artım var. Bu artı değeri Isparta için en iyi şekilde değerlendireceğim” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.