Şehrimizin Sorunu Kalmayacak

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ilki Kolçelik-Otogar Kavşakları arasında tamamlanan çalışmaların devamı, Otogar-Özkanlar Kavşakları arasında devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2013 12:26
Şehrimizin Sorunu Kalmayacak

Bu kapsamda Otogar Kavşağı’ndan başlayan ve Özkanlar Kavşağına kadar devam edecek olan ikinci etap çalışmalar kapsamında caddenin asfaltı kaldırılıyor, diğer taraftan altyapı çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmaların birkaç gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, caddedeki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için alarm durumuna geçtiklerini söyledi.

Çalışma alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Caddemizdeki çalışmalarımız esnasında birkaç eksiklikle karşılaştık. Şehir merkezine giden Otogar-Özkanlar Kavşağı arasında sağda kalan evlerimizin üst katlarına su çıkmasında sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sorunu da caddemize yeniden 110’luk içme suyu hattı döşeyerek çözüyoruz. Böylece hem mevcut konutlarımızın, hem de yapılacak olan konutlarımızın da sıkıntıları giderilmiş olacak. Isparta’mızın şehircilik açısından ileriye dönük olarak sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. Bu caddemizdeki çalışmaları 3 gün içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.

Caddemizin altyapısını tamamladıktan sonra asfaltını dökeceğiz. İyi bir sıkıştırma sistemi uygulayacağız. Çift koldan çalışmalarımız devam edecek. Bununla ilgili olarak yeni makineler aldık. Kış girmeden şehrimizin büyük bir sorunu kalmayacak. Isparta Belediyesi çalışıyor. Gece-gündüz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer taraftan mevcut caddenin bir önceki Belediye Başkanlığı döneminde kendisi tarafından döküldüğünü hatırlatan Günaydın, “Bu caddemizin asfaltı 14 yıl önce başkanlığım döneminde dökülmüştü. Buradaki asfaltımızda çok dayanıklı ancak doğalgaz çalışmaları başta olmak üzere diğer altyapı çalışmalarından dolayı bu asfaltımızı kaldırmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum