Şehrimizin Yüz Akı Olacak

Şehrimizin Yüz Akı Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2017 16:02
Şehrimizin Yüz Akı Olacak

Isparta Belediyesi İstanbul yolu Emniyet Müdürlüğü binası önünden Çünür Kavşağına kadar olan servis yolunu yenileme çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Altyapısıyla birlikte elden geçirilecek olan yolda ayrıca bisiklet yolu da yapılacak. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce ortaklaşa devam ettirilen yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ekipler pazar günü olmasına karşın çalışmalarını devam ettirirken, Başkan Günaydın çalışmalara gece çalışmalarının da ekleneceğini söyledi. 

Yolu yeniden ele aldıklarını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şunları söyledi:

“Pazar günü olmasına karşın ekibimiz burada ful çalışıyor. Doğalgaz firmamız da çalışmalarını yapıyor. Altyapıda çok fazla eksikliğimiz çıkmadı. Daha önce buranın altyapısının büyük bir kısmı yapılmıştı. Burayı da en kısa zamanda bitirmek istiyoruz. Buraya birde bisiklet yolu yapacağız. Bisiklet yolumuzla ilgili olarak yapılacak çalışmalarda kullanılacak olan duba, boya ve diğer malzemelerin alımı tamamlandı. Bu yolumuzu en hızlı, kaliteli bir şekilde nasıl bitirebileceğimiz noktasında burada arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Cumartesi ve pazar günü de çalıştık ve bu çalışmamızı haftaya kadar devam ettireceğiz ve buna gece çalışmalarını da ekleyeceğiz. Uzun sürede bitirilebilecek bir yolu biz bunu tahmin ettiğimizden daha kısa sürede bitireceğimiz ortaya çıktı. Şehrimizin bu yolumuzda bir yüz akı olacak. Birde sağda çok kötü bir şekilde Karayolları kodu çok yükseltmiş dolayısıyla bu yolumuz çok alçakta kalmış. Bir miktar kod yükseltisi yapacağız, bu yolumuza Çünür’den Isparta’ya kadar bisiklet yolu yapıldığı gibi, orta refüjünde güzel bir şekilde peyzajı yapılacak. Bu kışta Çünür-Isparta arasında gül dikim çalışması yapılacak. Şehrimizin girişinden merkeze kadar güllerle donatılacak. Bunların planlamaları yapıldı, en kısa zamanda yapılarak Isparta’mızın hizmetine sunulacak, bu yolumuzun şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum