Şekerbank Isparta Şubesi İçin Personel Alımı Yapacak

Şekerbank'ın bir çok şehir için personel alımı yapacağına dair ilan duyuruları çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanmaya başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2017 19:51
Şekerbank Isparta Şubesi İçin Personel Alımı Yapacak

Şerkerbank Bir Çok Şehirde Personel Alımı Yapacak . Şekerbank'ın bir çok şehirde personel alımı yapacağına dair ilanlar yavaş yavaş kariyer sitelerinde yayımlanmaya başladı.

Şekerbank Personel Alımı Hangi Şehirlerde Gerçekleşecek?

Şekerbank : "Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)" illerindeki şubeler için personel alımı yapacak.
 

Başvuru için Aranılan Nitelikler

Şekerbank personel alım ilanında adayların 4 senelik üniversite mezunu, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan, Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, iletişim konusunda rahat ve açık olan, sonuca odaklı ve gelişime açık olmaları gerektiği belirtilmiştir.