Sektör Önem Kazanıyor

Sektör Önem Kazanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2021 18:24
Sektör Önem Kazanıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü”nde “Sivil Havacılık Eğitiminin Geleceği” konulu bir etkinlik düzenledi.

Keçiborlu Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Er-Ah Havacılık Kurucu ve Genel Müdürü M. Erdoğan Cabıoğlu, teknik ve bakım müdürleri, uçuş öğretmenleri, pilotlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Songur, havacılığın merkez üssü olmak amacıyla Yüksekokul bünyesinde yürütülen çalışmalardan bahsederek her geçen gün artan öğrenci sayısı ve nitelikli eğitim kadrosu ile bu hedefe adım adım ulaştıklarını söyledi.

Er-Ah Havacılık Kurucu ve Genel Müdürü M. Erdoğan Cabıoğlu ise Er-Ah havacılığın kuruluş ve gelişim aşamalarından bahsederek havacılık sektörünün her geçen gün önem kazandığını vurguladı. Etkinlik kapsamında katılımcı öğrenciler arasında yapılan çekilişle 15 öğrenciye Er-Ah havacılık tesislerinde simülatör uçuşu hediye edildi. Etkinliğin sonunda konuklar öğrencilerin sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.