Sektörlerin Sorunları İçin Harekete Geçtiler

ITSO meslek komiteleri üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Sektörlerin Sorunları İçin Harekete Geçtiler

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ile ( İnşaat Faaliyetleri) 17. Meslek Komitesi (Mühendislik Faaliyetleri)komite üyeleriyle yaptıkları toplantılar çerçevesinde sektörlerin sorunlarının çözümü için harekete geçti. İnşaat faaliyetleri ve mühendislik faaliyetlerinin bağlantılı olduğu sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarını ziyarete başlayan 4 ve 17 meslek komitesi temsilcileri ilk ziyaretlerini Makine Mühendisleri Odası’na yaptı. Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Akıllı ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete, ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Meclis Üyesi Cem Tekin Topaloğlu ve Kadir Özkan 4. Meslek Komitesi Başkanı Musa Can Çağrı, 17. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İzci katıldı.

ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, komite üyelerinin sorunlarının çözümü, karşılıklı bilgi alışverişi ve diyalogların güçlenmesi için ziyaretlere başladıklarını belirtti. Seçimlerden sonra komitelerin sıkı bir çalışma içerisine girdiğini belirten Çelik, “ITSO olarak meslek komitelerini daha aktif hale getirmeyi hedefledik. Komitelerimiz aslında en önemli birimlerimiz arasında. Çeşitli sektörlerde 17 meslek komitemiz var. Meclis üyelerimiz komite başkanlarımız, üyelerimizin sektörel sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu çerçevede komitelerimizle ilgili sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret edip, hem diyaloglarımızı artıracağız hem de sorunlarımızı birlikte paylaşıp çözümler bulacağız. 4 ve 17 meslek komitelerimiz olarak ilk ziyaretimizi Makine Mühendisleri Odası’na yaptık.

Biz hep birlikte Isparta’nın sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bu da tabiî ki tek başımıza olacak bir şey değil. Birlik beraberlik içinde sektörel sorunlarımızı çözeceğiz.”dedi.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Akıllı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatarak, “Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine her zaman destek olacağız. Metin beyin de belirttiği gibi sorunları çözmek için karşılıklı diyalog ve paylaşım gerekli. Odamız olarak biz her zaman mesleki sorunların çözümü için elimizi tayın altına koyacağız.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.