Selam'ın Oyuncuları Isparta'da

Selam Filimi oyuncuları Perşembe Günü Isparta'da IYAŞ AVM Sinemalarında izleyicileriyle buluşacak. Programa Vali Oğuz'da katılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 15:42
Selam'ın Oyuncuları Isparta'da

18 Nisan 2013 Perşembe günü saat:20,30 da IYAŞ AVM sinemalarında, gösterime girdiği 15 gün içerisinde 2 milyona yakın seyirciye ulaşan "SELAM" fliminin sanatçılarının ve Sayın Isparta Valimiz Memduh Oğuz'un katılacağı bir gece düzenlecek.

SELAM HAKKINDA
Bu destansı hikaye bundan 25 yıl önce birkaç düzine kara sevdalının Anadolu’nun bağrından haritada yerini dahi bilmedikleri dünyadaki farklı ülkelere gidişlerinin öyküsüdür. Bu hikaye, idealleri peşinde yaşatmak için yaşamanın sırrına erenlerin; arkalarına bile bakmadan, gurbet ve yad eller demeden, evlerinden, yurtlarından anne ve babalarından yar ve yaranlarından ayrılanların hikayesidir.

Onlar sadece “sizi burada bir çift göz, gideceğiniz yerlerde ise binlerce göz bekliyor" sözüne eşlik eden gözyaşlarının, kalplerine verdiği ilhamla yola çıktılar. Dünyanın farklı coğrafyalarında ve bambaşka kültürlerinde gönüllerindeki ülke tutkusunu, memleket sevdasını hizmet aşkıyla bastırarak mağriplere maşrıklara gittiler.

Onlar, yani isimsiz kahramanlar...
Gittikleri yerleri vatanları, karşılarına çıkan farklı renk ve dildeki insanları ise kardeşleri bildiler. Hiçbir beklentileri olmadan, makam, mevkii, şan, şöhret ve rahatlık kelimelerini lügatlarından silerek, insanlığa yeni bir ses, farklı bir nefes olarak gittiler.

Heybelerinde fedakarlık ve iyilik, dillerinde ise gülen bir selam vardı. Gidilen her ülkede destanlık birer konu ve solmayan birer hatıra oldular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.