Selçuk Tık: 'Herkes İşine Baksın'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık, pembe-yeşilli takımın anlaştıkları oyuncuları ayartan Özel İdareli yetkililere ateş püskürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2011 11:43
Selçuk Tık: 'Herkes İşine Baksın'

Takımın başına şampiyonların hocası Sait Taş’ı getiren ve birçok takımın gündeminde olan Evrensekispor’un başarılı stoperi Serdar Özkan’la anlaşan Ispartaspor’da Kulüp Başkanı Selçuk Tık, BAL Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Özel İdare’li yetkililerini bombardımana tuttu. Özel İdareli yetkililerin anlaştıkları oyuncuları arayarak fiyatı yükseltmekle, transfer piyasasını kızdırmakla suçlayan Tık, “Herkes işine baksın” dedi.

Isparta’nın 250 bin nüfuslu Türkiye’ye simge bir il olduğunu belirten Başkan Tık’ın çok konuşulacak açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

“ISPARTASPOR ŞAMPİYON OLMALIDIR”

İşte o açıklama:

“Bu ilin bir tek takımı vardır, bu takım renklerini yine simge haline gelen gülden almıştır. Bu da dünyada bu renklere sahip bir başka takım yoktur. Bu renk pembe-yeşildir. Biz 44 yıllık tarihi olan bu efsaneyi diri diri mezara kimseye gömdürmeyiz. Bunun içinde borcu varsa borcumuz deriz. Bu takımdan Remzi Erdoğan’lar, Tarık Söyleyici’ler, Hilmi Kartallar, Salim Çelebiler, Hüseyin Doğruseverler, Ercanlar, Nasuhlar, Ali Aklar, Derya Tutkun’lar, Hakan Şimşekler yetişti. Bu insanlar önce bu kulübe ahde vefalarını işte şimdi ödeyecekler. Çünkü bunlar dost mu düşman mılar? Bunu Isparta görecek. Arkadaşların terlettikleri bu renkleri bu formayı ayaklar altına aldırmayacağız. İl Özel İdare’nin forma renklerinin ne olduğunu bilmiyor olabiliriz. Kurum takımımızdır. Emrespor amatöre adını yazdıran bir efsane takımdır. ‘Su küçüğün, yol büyüğün’ tabiriyle bu sene Ispartaspor şampiyon olmalıdır. Önümüzdeki yıl lokomotif misali İl Özel İdare veya Emrespor’u yukarıya çekeceğiz. Ispartaspor büyük bir camiadır.

Ağızdan çıkan transfer haberleri noktasına kadar doğrudur. Anlaştık dediğimiz futbolcularımızdan ağzından çıkan senettir. Anlaştıktan sonra tükürdüklerini yalamazlar. Kimse bu çocuklarla uğraşmasın. Ispartaspor’un malzemecisi Ali’ye kadar düşmüşler. Ali ‘ Ispartaspor bitmeden hiçbir yere gitmem” diye cevap vermiş. Helal olsun Ali’ye. Herkes Ali gibi olsun nankör olmasın.Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. Bugünler geçer. Bizim haberimiz olmadan Ispartaspor’dan kimse bir toplu iğneyi dahi alamaz.Herkes işine baksın, biz kimsenin işinde aşında değiliz. Herkes önüne baksın. Isparta’da toprakta kökü kalan tomurcuk güller tekrar açacak işte o zaman düşmanlar çatlayacak. Kamuoyuna sevgiler."

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum