Selçuk'tan Günaydın'a: 'Yapamıyorsan İstifa Et'

Belediye Meclisinde dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile tartışan tek isim MHP’li Tevfik Katırcıoğlu değildi. Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Nuri Selçuk’da Günaydın’a fena yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2012 12:22
Selçuk'tan Günaydın'a: 'Yapamıyorsan İstifa Et'

Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Nuri Selçuk’da Günaydın’a fena yüklendi.
Lejant hükümlerinin hatalı olduğunu söyleyen Günaydın’a cevap veren Belediye Meclis Üyesi Selçuk, “Siz olaylara tozpembe olarak bakıyorsunuz ama biz toz pembe olarak görmüyoruz” dedi. Günaydın’ın Belediye Başkanlığı noktasında zaaflarının olduğunu vurgulayan Selçuk, “Yapamıyorsanız istifa edin. Sizden daha iyi yapacaklar insanlar var” diye konuştu.

Selçuk sözlerine şöyle devam etti: “İmar Komisyonu Başkanı Tevfik Katırcıoğlu’nun bahsetmiş olduğu lejant hükümlerini meclis olarak biz burada görüştük ve oy birliği ile geçtiğimiz aylarda kabul ettik. Siz, meclisten geçen bir konuyu tekrar gündeme getirip burada tartışamazsınız. Meclis olarak bizler aldığımız kararların arkasındayız.
Ben, Isparta halkının zararına ne varsa, veya zararına olacağını düşündüğüm her konuda söz alır ve burada konuşurum. Örneğin, dün toplu taşımacılık konusunda yaptığım konuşmada bu kararın çıkmaması talebinde bulundum ancak, karar oy çokluğu ile çıktı. Bu konu daha önce de meclisten geçmişti. Fakat uygulanmamıştı. Meclis eğer bir karar veriyorsa o mutlaka uygulanmalıdır. Ama bu olmuyor ve meclisin verdiği kararlar havada kalıyor.

Yaptığınız konuşmalarla meclis üyelerini aşağılıyorsunuz. Buna asla hakkınız yok. Mesela, meclisimiz için kuş kafesi dediniz. Bu kafesi büyütmek sizin elinizde başkan. Sizde bu kafesin içinde olan bir kişisiniz. Ya işinizi yapın, ya da istifa edin. Çünkü şehirde tablo o kadar kötü ki, diyecek bir şey yok.”

Selçuk’un bu açıklamaları meclis salonunda tartışmalara yol açtı. Yaşanan tartışmaların ardından Günaydın Meclisi kapattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum