Selden Zarar Görenlere Ödemeleri Yapıldı

Selden Zarar Görenlere Ödemeleri Yapıldı

Yayınlanma:
Selden Zarar Görenlere Ödemeleri Yapıldı

21 Haziran tarihinde Isparta’da meydana Sel felaketinden zarar gören vatandaşlara zararları oranında afet yardımı yapıldı.

21 Haziran Tarihinde Isparta’da Yağan aşırı yağmurla birlikte İlimizdeki birçok evin alt katları ve tarım arazileri zarar görmüştü.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ın talimatı ile AFAD ekiplerince olay gecesi başlatılan hasar tespit çalışmaları kısa sürede tamamlandı.

Ortaya çıkan tablo Isparta Valiliği tarafından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına bildirildi, geçtiğimiz günlerde zarar görenlere ödenmek üzere Isparta Valiliğine gönderilen para Gülistan sosyal tesislerinde hak sahiplerine teslim edildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından gelen ödenek Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan vatandaşlar ve mahalle muhtarları ise başta Isparta Valisi Vahdettin Özkan olmak üzere bütün yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.