Sema Çalışkan, Uluslararası Turnuvadan İkincilikle Döndü

Sema Çalışkan, Uluslararası Turnuvadan İkincilikle Döndü

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2019 11:46
Sema Çalışkan, Uluslararası Turnuvadan İkincilikle Döndü

Boksta elde ettiği derecelerle göz dolduran Milli Boksör Sema Çalışkan, Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Uluslararası Grand Prix Turnuvasından gümüş madalyayla döndü.

Milli Boksör Sema Çalışkan, şu açıklamalarda bulundu: “5 gündür Çek Cumhuriyetinde devam eden Uluslararası Grand Prix turnuvasın da sona geldik. Ülkeme gümüş madalya kazandırdığım için mutluyum,şampiyonluk olabilir miydi evet olabilirdi. Ama final maçında oyun tutturamadım. Ama şu unutulmamalıdır ki 60 kilo da ilk yurt dışı maçıma gelmeme rağmen birbirinden güçlü iki rakibimi yendim. İnşallah bu kiloda daha iyilerini yaşayacağım. Başta antrenörümMelihşah Sarıca’ya bana verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ve Milli takım antrenörlerimiz Cahit Süme, İshak Tiryaki, Nazım Yiğit hocalarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizlere bu imkanı sağlayan Federasyon başkanımız Eyüp Gözgeç beye ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Destek olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Her zamankinden daha hırslı ve azimliyim. Bu günleri gösteren Allah’a hamdolsun.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.