Sema Çalışkan’dan Şampiyonluk Bekliyoruz

Boks Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonu Sema Çalışkan, 3-10 Kasım’da Polonya’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2012 15:10
Sema Çalışkan’dan Şampiyonluk Bekliyoruz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Sema’nın Polonya’dan güzel haberlerle döneceğine inanıyoruz” dedi.

Boks Türkiye Şampiyonu Sema Çalışkan, 3-10 Kasım’da Polonya’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek. Kayseri’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 70 kiloda birinci olan Çalışkan, Karabük’te 22 Ekim’de başlayacak kampın ardından Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Milli Takım Kampı ve Avrupa Şampiyonu Çalışkan’ı makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, milli sporcu ve Kicboks İl Temsilcisi Melihşah Sarıca ile yakından ilgilendi. Gevrek, “Sema Çalışkan’dan şampiyonluk bekliyoruz. Polonya’dan güzel haberlerle döneceğine inanıyoruz. İl Müdürlüğü olarak yanında olduğunu belirtir, kendisine ve antrenörüne başarılar diliyoruz” dedi.
Gevrek, sporcuya bir takım eşofman hediye ederken, yol harçlığı da verdi.
Kicboks İl Temsilcisi Melihşah Sarıca ise boks sporunda Isparta’nın adını duyurmak için yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, sporcusunun Polonya’da tarih yazacağına inandığını kaydetti.
Milli Sporcu Sema Çalışkan ise kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağını belirterek, Isparta’ya madalyalarla döneceğini söyledi.                                                                             Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.