Semih Şentürk'te Süpriz Gelişme

Fenerbahçe'de 'Gitti, gidiyor' denilen emektar golcü Semih'e af çıkıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 11:16
Semih Şentürk'te Süpriz Gelişme

Fenerbahçe’nin kapısından içeri girdiğinde, dünya henüz 21. yüzyıla bile girmemişti! İzmir’in amatör kulüplerinden Özçamdibispor’dan F.Bahçe altyapısına transfer olduğunda henüz takvim yaprakları 1999 yılını gösteriyordu. 2000-2001 sezonunun ikinci yarısından itibaren A takıma alındı, bir daha da ayrılmadı. ‘Genç Semih’ti, ‘Nöbetçi golcü’ oldu, 30 yaşına geldi. Neler yaşamadı ki? Gol krallığı gururundan şampiyonluk mutluluğuna, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinden, A Milli forma ile Avrupa üçüncülüğüne kadar. Derken bu yaz ‘Bitti’ dendi. Fenerbahçe onu gözden çıkarmıştı. Kendisine kulüp bulması istenen Semih’e Konyaspor ve Bursaspor başta olmak üzere çok sayıda teklif geldi. Ancak ‘nöbetçi golcü’ F.Bahçe’nin istediği bonservis bedelinin de etkisiyle hiçbir kulüple anlaşamadı.

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
F.Bahçe’nin yeni sezon hazırlıklarına da alınmayan, takımdan ayrı Dereağzı Tesisleri’nde gençlerle idman yapan Semih için dünya, adeta ‘kapkara’ bir hale gelmişti. Ancak tecrübeli yıldız için ‘ışık’ göründü... Kulübede oyuna etki edebilecek bir yerli santrfor eksikliğine işaret eden teknik direktör Ersun Yanal, Semih’in takımda tutulmasına karar verdi. Milli maç arasında takıma 3 gün izin veren Yanal’ın kendisinin de şehir dışında olduğu, İstanbul’a dönüşünde Semih için başkan Aziz Yıldırım’la görüşeceği öğrenildi. Yıldırım’dan Semih’in affedilmesini isteyecek olan Yanal, milli maç arasında tecrübeli golcüyü kondisyon olarak hazır hale getirebileceğine inanıyor. F.Bahçe Teknik Direktörü Yanal’ın bu kararında, Moussa Sow’la yaşadığı gerilimin de etkili olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.