Sempati Hizmet Ağını Genişletti

Sempati, güzellik salonundan sonra hizmetlerine modayı da ekledi. Sempati Moda Türban Tasarım ve Kuaför Merkezi, Isparta’da ilkleri yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2014 15:21
Sempati Hizmet Ağını Genişletti

Sempati, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Sempati, güzellik salonundan sonra hizmetlerine modayı da ekledi. Sempati Moda Türban Tasarım ve Kuaför Merkezi, Isparta’da ilkleri yapıyor. Tesettür, Gelinlik, Kaftan-Abiye de sayısız çeşitleri bulunan Sempati, alanında rakip tanımıyor.

SEMPATİ MODA EN GÜZEL GÜNÜNÜZDE DAİMA YANINIZDA
“Geçmişin çizgileri, geleceğin modasıyla buluşuyor” sloganıyla hareket eden Sempati Moda Türban Tasarım ve Kuaför’ün İşletmecisi Melek Oflaz, “Osmanlının İhtişamı ve Zarafetiyle Sempati farkını yaşayın. Sempati Moda en güzel gününüzde daima yanınızda” dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORLAR
Moda sektörünün lideri Osmanlı Moda’nın temsilcisi olan Sempati Moda Türban Tasarım ve Kuaför, 2 katlı modern binasında kaliteden ödün vermiyorlar. “Dünya Kuaförleri Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Türkiye’deki bir çok organizasyona katılan Başarılı İşletmeci Oflaz, yine şubat ayında Almanya’da düzenlenecek Türban Eğitimi’nde hoca olarak görev alacak.

“MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN HERŞEYİ DÜŞÜNDÜK”
Sempati Moda Türban Tasarım ve Kuaför Merkezi İşletmecisi Melek Oflaz, “Düğün, nişan ve organizasyonlarında kusursuz hizmet verebilmek için bu yola çıktık. Müşterilerimiz için her şeyi düşündük. Gelişen ve değişen dünyada kendimizi sürekli yeniliyoruz. O nedenle Tesettür, Gelinlik, Kaftan-Abiye de sayısız çeşitlerimiz var. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra işletmemizin hemen yanında fotoğraf stüdyo merkezi de hazır” dedi.

GELİNLİK SEÇERKEN
UNUTULMAMASI GEREKENLER :
- Gelinlik nikah gününe iki gün kala teslim edilmeli, en az iki ay önce ilk prova alınmalı.
- Provadan önce gelinlik iç çamaşırı, ayakkabı, aksesuar mutlaka yanınızda olmalı.
- Formunuza özen gösterin son 15 gün kala aynı kiloda kalmaya özen gösterin.
- Düğün gecesi kuyruğunuzun aşırı uzun olması damat adayını ter içinde kalmasına, eteğinizi tutmaktan, hareket yapamadığını göreceksiniz.
- Satın aldığınız veya yaptırdığınız model kesinlikle sizin iç güzelliğinizi zevkinizi yansıtacaktır. Tepkiler sürekli modelinizde olacağı için çok özen göstermelisiniz.
- Aksesuarlarınız gelinlikle kombineli olacağından seçimi dikkatli yapmalısınız.
- Modaevini seçmeden önce tavsiyelere kulak verin, ilk tanışmada gösterilen ilgi ve alakaya göre puan vermelisiniz.
- Gelinliğiniz bir seferlik olduğundan çok özen gösterin sürekli tartışın.
- Provalarda huzurunuz yerinde ve rahat olun. Oldunuz gibi duruş ve pozisyonunuzu belirleyin.
- Gelinlikçinizin tavsiyelerine kulak verin.
- Provalar esnasında istediğiniz ilgiyi ve acele davranışları sezinlediğiniz anda bunu kişiye belirtin.
- Gelinliğiniz içinde çekilen fotoğraflarınız ömür boyu kalacağı, evinizin en güzel yerinde ve en şık aksesuarları olacakları çocuklarınızın sizi güzellikler için de hatırlayacağı en güzel gelin siz olun...

SEMPATİ MODA TÜRBAN TASARIM VE
KUAFÖR MERKEZİ İLETİŞİM KANALLARI:
Çelebiler Mahallesi Konak Sitesi 2/6 Isparta
Tel: 0246 223 47 73
GSM: 0533 433 94 19

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.