Şemsiyesiz Çıkmayın !

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 09:58
Şemsiyesiz Çıkmayın !

BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Batı Akdeniz çok bulutlu, öğleden sonra Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Gece saatlerinden itibaren rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esecek.

EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Muğla ve Kütahya ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Eskişehir ve Konya çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.