Sen Isparta'nın Millet Vekili Değilmisin?

CHP İl başkanı Yusuf Erdoğan, Sait DİLEK’in yaptığı basın açıklamasında söylediklerini şaşkınlık ve esefle karşıladığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 18:01
Sen Isparta'nın Millet Vekili Değilmisin?

CHP İl başkanı Yusuf Erdoğan, Isparta Ak Parti Millet vekili ve Ak Parti genel sekreter yardımcısı, Sait DİLEK’in yaptığı basın açıklamasında söylediklerini şaşkınlık ve esefle karşıladığını söyledi.

CHP İl başkanı Yusuf Erdoğan, yaptığı açıklama:

“Sayın Dilek, Kırklareli valiliğine atanan Vali Ali Haydar Öner’in Isparta’da 2 yıla yakın bir zamanda başarlı mı ? başarısız mı ? olduğunu lütfen açıklasın.. (Kamu oyu başarılı olduğunu söylüyor)

Bir ilin valisi tayin olurken yada atanırken o ilin iktidar partisi milletvekillerinin bundan nasıl haberi olmaz? Bu şaşılacak bir durumdur. Sayın Dilek bu durumun Başbakanın tasarrufu olduğunu ve tüm illerin valilerini başbakanın çok iyi tanıdığını söyledi. Siz iktidar partisi bünyesinde önemli görevler yapıyorsunuz. Nasıl olurda haberiniz olmaz yada o ilin vekilleri olarak hiçbirinize sorulmaz?

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum