Sen Önce Partinle Helalleş

Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, habersizce AK Parti’ye geçen Nuri Selçuk’a ateş püskürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2014 15:32
Sen Önce Partinle Helalleş

Belediye Meclis konuşmasında Günaydın’a ‘gel helalleşelim’ çağrısında bulunan Selçuk’a, Levent, “Sen önce habersizce terk ettiğin partinle helalleş” dedi.

Demokrat Parti’nin genç ve renkli kişiliğe sahip adayı Ömer Levent, ilk kez bu kadar sinirlendi. Levent, 2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve 2014 seçimleri için AK Parti’ye katılan Nuri Selçuk’u sert bir dille eleştirdi. Selçuk’un önceki gün Belediye Başkanı Günaydın’a ‘toplantılara gel, helalleşelim’ çağrısına değinen Levent, Selçuk’u siyasi etiğe aykırı davranmakla suçladı.

Levent, “Nuri Bey, 5 yıldır Demokrat Parti adına Mecliste bulunuyordu. Ancak 30 Mart’taki yerel seçimler için partisine haber bile vermeye tenezzül etmeden, siyasi etiğe aykırı bir şekilde AK Parti’ye geçmiştir. Şimdi kalkmış Mecliste Demokrat Parti’nin koltuğunda oturarak, AK Partili sıfatıyla Belediye Başkanı Günaydın’a ‘gel helalleşelim’ diyor. Kendisi önce 5 yıl boyunca üyesi olarak temsil ettiği Demokrat Parti’yle helalleşsin” dedi.

GENEL BAŞKANIN ADINI BİLİYOR MU?
Öte yandan Selçuk’un bugüne kadar Demokrat Parti’nin hiçbir toplantısına katılmadığını dile getiren Levent, “Kendisine sormak lazım en son ne zaman parti binasına geldi? Ayrıca kendisi Demokrat Parti Genel Başkanının ismini biliyor mu?” diye sordu.

MİLLETİMİZ HESABINI SANDIKTA SORAR
30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlatan Ömer Levent, “Milletimiz sandıkta iradesini gördükleri karşısında ortaya koyacaktır. Siyasette daldan dala atlayanlara karşılık bugün dimdik, başı her zaman yukarda olan Demokrat’a milletimizin gereken teveccühü göstereceğine şahsım ve ekibim olarak gönülden inanmaktayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum