“Sen Proje Değil Anca Bahane Üretirsin”

Başdeğirmen’e Böyle Seslendi;“Sen Proje Değil Anca Bahane Üretirsin”

Yayınlanma:
“Sen Proje Değil Anca Bahane Üretirsin”

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Halıkent Mahallesinde miting gibi bir program düzenledi. Binlerce mahalle sakininin katıldığı programda konuşan Günaydın’ın hedefinde mevcut başkan Başdeğirmen vardı. Başdeğirmen’in önceki seçim vaatlerini tek tek hatırlatan Günaydın “Yapamayacağın sözler verdin, yapamadın. Sen proje değil, anca bahane üretirsin” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın mahalle buluşmaları kapsamında Halıkent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Miting havasında geçen buluşmaya katılan binlerce mahalle sakini salonu doldurdu, bazı vatandaşlar programı salonun bahçesinden izledi.

MHP İl Başkanı Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Av. Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Av. Alperen Anıl, SKM Başkanı Barış Gümüş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi adayları, partililer ve Halıkent Mahallesi sakinlerinin katıldığı programda konuşan Günaydın’ın hedefinde mevcut belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen vardı.

Başdeğirmen’in 2019 seçimlerindeki vaatlerini tek tek hatırlatan Günaydın, “Bizde bir deyim vardır. ‘Atma Recep Din Kardeşiyiz’ derler. Şimdi ben de bu zata öyle seslenmek istiyorum. Söz vermiştin Trambus yapacaktın. Isparta Ray yapacaktın. Nerede bu trambus, nerede bu Isparta ray? Gören, duyan var mı?
Isparta’da turizmle ilgili yatırımlar yapacakmış. Ne yaptın 5 yılda?
Yeni Çevre Yolu yapacağım demiştin. Kavşaklar falan koymuşun fotoğraflara. Nerede bu yeni çevre yolu? Geçen var mı?

Kent Ormanı Yapacağım demiştin. Sen kent ormanı ne demek biliyor musun? Ben 1 milyon ağaç diktim, sen 5 yılda 200 bin ağaç kestin.
Ne diyordu birde? 5 bin konut yapacağım. Sen yapılmış konutun kapısına kulp takamasın. 1 tane bile konut yapamadın. TOKİ’nin konutlarını ben yaptım diye yaygara yapıyorsun.
STK’lara bina yapacakmış da orada ortak akıl üretip ülkenin sorunlarını çözecekmiş. Nerede bu bina gören var mı?

Daha koltuğa oturmadan dedi ki; ‘Günaydın’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağım. Açılışlarına da kendisini davet edeceğim. Bana bir davet gelmedi. Çünkü hiçbir şeyi tamamlayamadı. Otogar diyor. Proje nedir bilmediği için açacağı köy garajını otogar zannediyor.

Yaptığı 3-5 spor sahası var. Onu da Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptı. Orada burada debelenip duruyor, birilerine bir şeyler yaptırmak için. Debelenmeyle, dübelenmeyle belediye başkanlığı olmaz. Belediye Başkanlığı vizyon işidir, proje işidir. Belediye başkanlığı bizim işimiz. Sen anca, yangın çıktı, yağmur yağdı, araba çamura battı diye bahane üretirsin” dedi.
Konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesilen Günaydın ve ekibi Halıkent Mahallesi’nden moral depolayarak döndü.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.