Şener AK Partiyi Bombaladı

Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener, yumurtalı protestoların demokrasiyi güçlendireceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2010 17:57
Şener AK Partiyi Bombaladı

Dünyayı sarsan Wikileaks belgelerinin Türkiye ayağında en çok tartışılan iki konu Başbakan Tayip Erdoğan’ın İsviçre bankalarında 8 hesabı bulunduğu ve bir bakanın yolsuzluklar nedeniyle istifa ettiği iddiaları oldu.

Belgeler açıklandıktan sonra “O bakan benim” diye ortaya çıkan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener’in kapısını çaldık. Yolsuzluk arayanlara Devlet Denetleme Kurulu, Sayıştay’ın raporlarını işaret eden Şener “Kim bu yolsuzlukları yapan” sorusu üzerine imalı bir şekilde “Balık baştan kokar” yanıtı verdi.

Başbakan’ın İsviçre bankalarında hesabı olduğu iddiası üzerine söylediği, “Allah’ın bir kuruşu yok” sözlerini hatırlatan Şener, “İsviçre bankalarında kuruş olmaz, yabancı para olur. Orada Allah’ın tek kuruşu olmadığına ben de inanıyorum” diyerek Başbakan Erdoğan’ı küplere bindirecek bir de imada bulundu.

Şener’e göre Ak Parti’nin hakkı yüzde 10’un altında oy almak. Eğer bunun üzerinde oy alırsa bu susan sivil toplum ve medyanın kendisine armağanı olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.