Şengöl Adaylıktan Çekiliyor Mu?

AK Parti’nin Eğirdir’de mevcut Başkan Osman Nuri Özmeral’i aday göstermemesinin ardından gözler Demokrat Parti’nin adayı Ömer Şengöl’e çevrildi. Bazı siyasi kulis bilgilerine göre Şenol’ün adaylıktan çekileceği konuşuluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 10:31
Şengöl Adaylıktan Çekiliyor Mu?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin ilçe belediye başkanlarını açıklamasının ardından Eğirdir ve Yalvaç’ta sürpriz gelişmeler yaşanmıştı.

Eğirdir’de mevcut başkan Osman Nuri Özmeral’in aday gösterilmemesi gözlerin Demokrat Parti (DP) adayı Ömer Şengöl’e çevrilmesine neden oldu. Siyasi kulislerde daha önce de gündeme gelen iddialara göre Ömer Şengöl, “Bir oy alacağımı da bilsem Osman Nuri Özmeral’in karşısında aday olurum” demişti.www.ajans32.com  

AK Parti’nin İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gök’ü aday göstermesinin ardından Şengöl’e yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Şengöl’ün adaylıktan çekilebileceğini yakın çevresi ile paylaştığı öğrenildi.

Eğirdir’de Ömer Şengöl’ün adaylıktan çekilmesinin siyasi dengeleri AK Parti adayı Veli Gök lehine değiştireceği fikri ağır basıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum