Seni Pişman Edeceğim

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç'e yeni konut alanında yapılan törende seni binlerce kez pişman edeceğim dediği iddia ediliyor. İşte Kanal32’nin o haberi…

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2013 09:41
Seni Pişman Edeceğim

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'in gündeme getirdiği konuyla ilgili Çünür Mahallesi Muhtarı Bilgiç ilk kez kanal32 televizyonuna konuştu. Çünür Mahallesinde imara açılan 1 milyon 200 bin metre karelik yeni konut alanında yapılan törende Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’i sert sözlerle eleştirdiği iddia ediliyor.

İddia sahibi AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, tören alanında Belediye Başkanı Günaydın’ın Muhtar Bilgiç’e alaycı ve hakaret içeren sözler söylediğini ifade etmişti.

Günaydın ile yaşadıklarını anlatan Çünür Mahallesi Muhtarı Bilgiç, “Günaydın’a teşekkür etmek için törene gittim ama bana ‘seni pişman edeceğim’, ‘hizmet göreceksin’ gibi laflar etti. Tabi ben ne olduğunu anlayamadım, şok geçirdim. Hala daha üzüntüsü içerisindeyim. Bana bir kinayesi varsa bu vatandaşlara niye yapıyor. Ben mahalle sakinlerini yüzüstü bırakmamak için buradayım. Çünkü bırakırsam vicdanen kendimi rahatsız hissedeceğim” diye konuştu.

Yeni konut alanının açılması ile birlikte bazı vatandaşların mağdur olduğunu belirten Bilgiç, mahalle olarak Belediye’den hizmet alamadıklarını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum