"Seni Seviyorum" Tılsımlı Bir Cümledir

"Seni Seviyorum" Tılsımlı Bir Cümledir

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2018 17:36
"Seni Seviyorum" Tılsımlı Bir Cümledir

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Yenişarbademli İlçe Başkanı Mehmet Keleş ile Canan Zengin çiftinin nikahlarını kıydı.

Halı Sarayı Düğün Salonundaki nikaha genç çiftlerin aileleri ve yakınları katıldı. Başkan Günaydın, nikah sonrasında çiftlere Mutluluk Belgesi ve Evlilik Cüzdanlarını takdim ederek mutluluk dileklerini iletti.

Nikah sonrası ömür boyu mutluluk dileklerinde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Birbirinizi sevin, utanmayın, birbirinize sevdiğinizi de söyleyin. ‘ben seni seviyorum’ ne kadar güzel bir cümle. Biz millet olarak bu cümleyi çok kullanmıyoruz, annemizi seviyoruz, ‘ana seni çok seviyorum’ diyemiyoruz. Çocuğunu çok seviyorsun, kucağına almaktan çekiniyorsun, evleniyorsun eşine hele birilerinin önünde söylemekten imtina ediliyor, ‘ben seni seviyorum’ diyemiyoruz, bu tılsımlı bir cümledir. Mehmet Bey bunu lütfen eşine söyle, bu benden abi olarak sana nasihat.

Sen bir seviyorum dediğinde eşinde sana duygularıyla, bakışlarıyla, nezaketiyle o da sana cevap verir. O cevaplar birbiriyle birleştiği zamanda ömür boyu mutluluk ortaya çıkar. Ömür boyu mutlu olma yolunu da hiçbir zaman kaybetmeyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.