Senin Ne olduğunu, Damarında ki Kanı Bilirim!

Yalvaç OSB tartışmalarına son nokta konuldumu bilinmez ama Vali Oguz ile Başkan Bayram arasında geçtiği iddia edilen diyalog şok etkisi yarattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 10:39
Senin Ne olduğunu, Damarında ki Kanı Bilirim!

Yalvaç Ticeret Odası tarafından cumartesi günü düzenlenen toplantıda yaşanıldığı iddia edilenler bürokraside şaşkınlık yarattı.

23 Temmuz Cumartesi günü saat 14:30 da YALTSO restoranında yapılan toplantıya, Vali Memduh OĞUZ, Yalvaç ve Gelendost Kaymakamları, Yalvaç Belediye Başkanı, Oda Yöneticileri ve İşadamları katılmıştı. Toplantıda, Oda Yön. Kur. Başkanı R.Nuri DİRİK Valimize Yalvaç OSB’ nin kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bugünkü durumu hakkında bilgi verdi. Daha sonra da işadamları teker teker söz alarak Yalvaç OSB ile ilgili görüşlerini ve sanayi yatırım alanları ile ilgili sıkıntılarını beyan etmişlerdi.

İşte bu anda Vali’den uyarı geldi. İşadamlarına hitaben konuşan Vali Memduh OĞUZ; toplantı salonunda bulunan kaymakamların ve belediye başkanlarının dahi misafir olarak toplantıda bulunduklarını, toplantıya katılma nedeninin, işadamlarının görüş ve düşüncelerini dinlemek ve Oda görüşümüzü öğrenmek olduğunu belirterek, bunun haricinde kimsenin konuşmaması gerektiğini söyledi.

Buna karşın, sık sık konuştuğu iddia edilen ve işadamlarının sözüne karıştığı ileri sürülen Tekin Bayram’a tokat Vali Oğuz’dan geldi.

Tekin Bayram’a sert çıkan Vali Memduh Oğuz, “SAYIN BAŞKAN, NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUM. SENİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİRİM, BEN İSTİHBARATTAN GELMEYİM. BEN SENİN DAMARINDA Kİ KANI BİLİYORUM. BURAYA SENİ DİNLEMEYE GELMEDİMBuraya seni dinlemeye gelmedim” diyerek sert çıktı ve Başkan Bayram’ın konuşmasına müsaade etmediği ileri sürüldü.

Konu hakkında ne Başkan Bayram, nede Vali Oğuz hiç bir açıklama yapmıyorlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum