Senin Oyunla Kazanacağız

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, adayları Süleyman Çakan’ın kazanmasına bir oy kaldığını belirterek; “O da senin oyun” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2014 15:26
Senin Oyunla Kazanacağız

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sadece iki gün kaldı. Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, seçimler arefesinde tüm Isparta halkını Saadet Partisi’ne oy vermeye davet etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, önceki akşam Bağlar Mahallesinde yaptıkları Mahalle Mitinginde yaptığı konuşmada konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gençay, açıklamasında; “Bilindiği gibi biz Saadet Partisi olarak aylardır halkın içindeyiz. Ziyaretler yapıyoruz, programlara katılıp halkımıza kendimizi anlatıyoruz” dedi.

Şuana kadar partilerinin Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan’ın dışında hiçbir Belediye Başkan Adayının projelerini resmi olarak kamuoyuna açıklamadığını ifade eden Başkan Gençay; “Bizim adayımız projelerini 12 Mart itibariyle kamuoyuna resmen açıkladı. Ama bakıyoruz ki, şimdiye kadar diğer siyasi parti belediye başkanlarının ciddi bir proje açıklaması yok. Hatta, iktidar partisi AKP’nin adayının hiç yok. Bu adaylar genelde günlerini birbirlerine sataşmakla geçiriyorlar. Oysa biz projelerimizle halkımızın önüne çıkıyoruz” dedi.

Isparta’da hemen hemen tüm partilerin belediye başkanlığında yani yerel yönetimlerde denendiğini ancak denenmeyen tek partinin Saadet Partisi olduğunu dile getiren Gençay; “Yerel seçimlere iki gün, kazanmaya bir oy kaldı. O da siz değerli Ispartalıların oylarıdır. Sizler oy verirseniz Süleyman Çakan Başkanımız kazanacaktır. Onun için ben tüm Isparta halkını partimizin adayı Çakan’a oy vermeye davet ediyorum. Bizim adayımızın kazanması ile Isparta’yı da milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız ve halkımız hizmet görecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum