Senirkent Çalıştayı Yapıldı

Senirkent Meslek Yüksekokulu tarafından “Yerel Yöneticiler ve Yüksekokul Öğrencilerinin Buluşması: Senirkent’in Yaşanılabilirlik Düzeyinin Arttırılması” adlı bir çalıştay düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 12:05
Senirkent Çalıştayı Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksekokulu tarafından “Yerel Yöneticiler ve Yüksekokul Öğrencilerinin Buluşması: Senirkent’in Yaşanılabilirlik Düzeyinin Arttırılması” adlı bir çalıştay düzenlendi.

Senirkent MYO öğrencilerinin sorunlarını belirlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla düzenlenen, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, yerel yöneticiler, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı çalıştayda, öğrencilerin sorunlarının çözümüne yönelik yüksekokul yönetimi ile yerel yöneticiler arasında bir koordinasyon merkezinin oluşturulması ve iletişim kanallarının arttırılması yönünde kararlar alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.