Senirkent Lisesi Mezunları Buluşuyor

44 Yıl Sonra Aynı Sıralarda...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2015 09:55
Senirkent Lisesi Mezunları Buluşuyor

Senirkent Lisesi’nin mezunları Cumartesi günü, 44 yıl önce mezun oldukları okullarında yeniden bir araya gelecek.

Senirkent Lisesi Mezunları 8 Ağustos Cumartesi günü 2.buluşmalarını gerçekleştiriyor.

İlk mezunlarını 1971 yılında veren Senirkent Lisesi, 8 Ağustos Cumartesi günü önemli konuklar ağırlayacak. Senirkent Lisesi’nden 44 yıl önce mezun olan öğrenciler 44 yıllık hasretlerini anılarla tazeleyecekler.

Cumartesi günü saat 10:00’da Senirkent Lisesi okul bahçesinde buluşacak olan mezunlar, yapılacak olan yoklamanın ardından 43 yıl önce aşındırdıkları sıralarda ders görecek.

İlçe gezisinin ardından Senirkent’in yöresel yemekleri olan Banak, Yaprak Sarması, Bamya, Samsa ikramı yapılacak.

Yılmaz Şener İlkokulu öğretmeni ve Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Erdal Ullukan’ın başkanlığındaki tertip komitesi, Dinar Belediye Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü ile programın başlayacağını, konuşma ve tanışmaların ardından Senirkent usulü yöresel yemeklerin yenileceğini belirtti.

44 yıl sonra bir araya gelip anılarını tazeleyeceklerini, bu yıl tüm mezunlar ve okulda çalışan müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenlerin de katılacağını söyledi.

Etkinlik 8 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00 – 17.00 arasında Senirkent Lisesi’nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.