Senirkent MYO’da Lojistik Kariyer Günleri

Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent Meslek Yüksek Okulu Lojistik Programı tarafından bu yıl ikicisi düzenlenen Lojistik Kariyer Günleri 21–22 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2013 15:02
Senirkent MYO’da Lojistik Kariyer Günleri

II. Lojistik Kariyer Günlerine katılım oldukça yoğundu, özellikle öğrencilerin önemli kazanımlar elde etmelerini sağlayarak, katılımcıların engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaları sağlandı.

Aynı zamanda program aralarında davetli konuşmacılarla tanışma ve birebir iletişime geçme şansı yakalayabildiler. Etkinlikle İlgili Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Erdal Eke Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri ile iş dünyası ve akademik camiayı bir araya getirmeyi amaçlayan etkinliğimizin özellikle Lojistik Programında eğitimlerini sürdüren öğrencilere mesleki anlamda katkılar sağlayacağını düşünmekteyiz. İki gün sürecek oturumlara Yrd. Doç. Dr. Sonay Zeki Aydın, Yrd. Doç. Dr. Işık Özge Yumurtacı, Taner Atlatırlar, Dr. Doğan Karadoğan, Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Öğr. Gör. Hilal Yıldırır Keser, Doç. Dr. Emine Koban, Engin Koban katılacak. Bizi kırmayarak davetimize icabet eden bütün konuklarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Ayrıca öğrencilerini de kutlayan Senirkent Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Erdal Eke etkinliğin başından sonuna kadar büyük bir özveri ile çalışan Lojistik programı öğrencilerinin mezuniyet öncesi göz doldurduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.