Senirkent Ovasında Su Yok AKP Hala Neyle Övünüyor?

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ön seçim ziyaretleri sırasında gittiği Senirkent’te hükümete yüklendi. Şenol, ilçenin su sorununu gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Senirkent Ovasında Su Yok AKP Hala Neyle Övünüyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ön seçim çalışmaları kapsamında gittiği Senirkent’te hükümete yüklendi.
Şenol, ilçenin sulama suyu konusunda yaşadığı sıkıntıları dile getirerek “Senirkent ovasında su yok. Damla sulamada sıkıntılar var. Tazyikli suda sıkıntı var. AKP hangi yüzle çıkıp buradan oy isteyecek. Neyle övünecek merak ediyorum” dedi.

İlçede damla sulama sisteminin hazır olduğunu ancak müteahhitten çeşitli sebeplerle devralınmadığını anlatan Şenol, “Burada bütün vatandaşlarımız, üreticilerimiz bu durumdan muzdarip. Sen hazır olan bir sistemi bile faaliyete geçirip, milletin derdine derman olamamışsın, hangi yaraya merhem oldun bugüne kadar da, bugün gelip buradan oy isteyeceksin” diye konuştu.



CHP İktidarında üreticinin yüzünün güleceğini kaydeden Şenol, “Biz bu milletin bağrından çıktık. Bu milletle kader birliği yaptık. Bu milletle aşımızı ekmeğimizi paylaştık. 7 Haziran’da CHP iktidarıyla üreticimizin, milli sanayicimizin, esnafımızın, memurumuzun yüzü gülecek” dedi.

Vedat Şenol, Senirkent, Uluğbey, Büyükkabaca ve Uluborlu’da da partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmeler yaptı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum