Senirkent SGM Pazartesi Hizmette

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün yeni hizmet noktası olan Senirkent Sosyal Güvenlik Merkezi Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.

Yayınlanma:
Senirkent SGM Pazartesi Hizmette

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesindeki son hizmet noktası olan Senirkent ilçesinde bir süredir yapımı devam eden hizmet binasında çalışmalarda sona gelindi.

Senirkent Sosyal Merkezi Pazartesi gününden itibaren Devlet Hastanesi yanında bulunan hizmet binasında hizmet vermeye başlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram, İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet vermekte olan Yalvaç, Şarkikaraağaç ve Eğirdir ilçelerindeki hizmet binalarının modernize edilerek hizmet hinterlantının genişletildiğini, bu defa da 4.hizmet noktası olarak Senirkent ilçesinde kurulan merkezin Pazartesi günü hizmete alınacağını ifade etti.

Açılacak Senirkent Merkezli Şubeden bu ilçenin yanı sıra 9 km. mesafedeki Uluborlu ilçesi ile bağlı köylerdeki vatandaşlarımız da dahil olmak üzere toplam 20.000 den fazla bir nüfusun Isparta’ya gelmeden yerinde hizmet alma imkanına kavuşacağını bunun da tüm il nüfusunun % 5 i anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Bayram, bu merkezde İl Müdürlüğünde verilen sosyal güvenlik hizmetlerinin tamamının doğru, süratli, kesintisiz biçimde işveren ve sigortalılara sunulacağını belirterek bu merkezin açılmasında emeği keçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.