Senirkent ve Atabey'de Ucuz Konut

TOKİ'den Senirkent ve Atabey'de Ucuz Konut..

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2011 12:19
Senirkent ve Atabey'de Ucuz Konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta Atabey Toplu Konut Uygulaması kapsamında 39 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Isparta Atabey Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Atabey Şubesi olacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak – 31 Mart 2011 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

83 metrekare ile 84 metrekare arasında değişen 2+1 39 adet konutun fiyatları 55 bin TL ile 67 bin TL arasında bulunuyor.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta – Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamında 34 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Isparta – Senirkent-Büyükkabaca Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Senirkent Şubesi olacak.
Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Ocak – 31 Mart 2011 tarihleri arasında anılan bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.
132 metrekare 3+1 52 adet konutun fiyatı 114 bin TL, 132 metrekare 3+1 52 adet konutun fiyatı ise 159 bin TL.


emlakkulisi.com

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum