Senirkent Yükseliş Vakfı’nda Ziya Örmeci’ye Güven Oyu

Senirkent Yükseliş Vakfı’nda Ziya Örmeci’ye Güven Oyu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2021 09:25
Senirkent Yükseliş Vakfı’nda  Ziya Örmeci’ye Güven Oyu

Pandemi kuralarına uygun olarak yapılan genel kurulda yapılan seçimde Vakıf Başkanı R.Ziya Örmeci ve ekibi beşinci kez göreve getirildi. Senirkent Yükseliş Vakfının genel kurul toplantısı Vakfın Isparta merkezindeki bürosunda gerçekleştirildi.

Pandemiye rağmen Senirkent sevdalısı çok sayıda üyenin katıldığı kongre pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı ve kısa sürede tamamlandı.

Divan başkanlığını eski Vakıf Başkanlarından Avukat Faik Yıldız’ın yaptığı genel kurulda konuşan Vakıf Başkanı Eczacı Ziya Örmeci, son bir yıldır ülkemizi de tehdit eden koronavirüs salgını yüzünden vakıf olarak geçmiş yıllarda gerçekleştirdikleri geleneksel sosyal ve kültürel etkinlikleri geçtiğimiz yıl yapamadıklarını, Çünür’deki apart-yurt projesine de piyasa koşullarının elverişsiz olması nedeniyle başlayamadıklarını ifade etti.

Örmeci, sözkonusu projenin temelini en kısa sürede atmayı hedeflediklerini ifade etti. Kongrede Yükseliş Vakfının yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları Vakıf yöneticileri Mehmet Ali Karcı ve Şaban İliksiz tarafından okundu. Her iki rapor üyelerin oylarıyla kabul edilirken, yönetim kurulu da ibra edildi.

SEÇİMDE ÖRMECİ VE EKİBİ GÜVEN TAZELEDİ
Senirkent Yükseliş Vakfı’nın genel kurulunda son olarak yönetim ve denetim kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Tek listenin olması nedeniyle açık oyla yapılan seçim sonunda mevcut Vakıf Başkanı Ziya Örmeci beşinci kez vakıf başkanlığına seçilmiş oldu.

VAKIF YÖNETİMİNDE İLK KEZ BİR BAYAN YERALDI
Senirkent Yükseliş Vakfının yeni yönetiminde ilk defa bir kadın yeraldı. Şenle Kılıç Yükseliş Vakfının yönetiminde yer alan ilk kadın oldu. Örmeci başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: R.Ziya Örmeci, Mehmet Fidan, Mehmet Ali Karcı, Erkan Türker, Şaban İliksiz, Vedat Okan Erten, Şenle (Halıcıoğlu) Kılıç. Denetim Kurulu ise Dr.Levent Başyiğit ve Faik Yıldız’dan oluştu.

1-022.jpg

İYİKİ DOĞDUN ZİYA BAŞKAN...
Örmeci’ye doğum günü sürprizi. Bu arada Senirkent Yükseliş Vakfının genel kurulu sonunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Kongrenin yapıldığı gün aynı zamanda doğum günü olan Vakıf Başkanı Ziya Örmeci’ye yönetim kurulu üyeleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kongrenin yapıldığı salona getirilen doğum günü pastasını eşi Sema Örmeci ile birlikte keserek kongreye katılanlara ikram eden Ziya Örmeci kendisine bu sürprizi hazırlayan arkadaşlarına teşekkür etti. Doğum günü kutlaması toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum