Senirkent Yükseliş Vakfı’ndanGünaydın’a Heykel Teşekkürü

Senirkent Yükseliş Vakfı’ndanGünaydın’a Heykel Teşekkürü

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2019 13:08
Senirkent Yükseliş Vakfı’ndanGünaydın’a  Heykel Teşekkürü

Senirkent’in simgelerinden olan Dimrit üzümünü ahşap işlemeciliği ile Kaymakkapı meydanına diktiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bir teşekkür de Senirkent Yükseliş Vakfı’ndan geldi.

Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ramazan Ziya Örmeci ve vakıf yönetiminin yanısıra Vakıf kurucularından Doğan Ay, Hüseyin Çerçioğlu, İbrahim Bardak, Muharrem Bardak ve Faruk Cabıoğlu dün Kaymakkapıdaki Senirkent üzüm heykelini ziyaret ederek incelediler. Özel olarak yapılan ve 99 üzüm tanesine Esmaü’l Hüsnanın işlendiği üzüm heykelinin Isparta meydanına dikilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Yükseliş Vakfı Başkanı Ramazan Ziya Örmeci, “İlçemizin simgesi olan Dimrit üzümünün heykelini Isparta meydanında görmek bizleri ve tüm hemşehrilerimizi sevindirmektedir. Bundan dolayı bugün buraya yönetimimiz ve Senirkentli değerli büyüklerimizle buraya bir ziyaret gerçekleştirdik. Heykeli yakından görme imkanı bulduk ve çok beğendik. Başta Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.



Bu arada Yükseliş Vakfı Yönetimi ve kurucu üyeleri üzüm heykeli ziyaretinin ardından daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.