Senirkentliler İftarda Buluştu

Senirkentliler İftarda Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 13:54
Senirkentliler İftarda Buluştu

Yoğun katılımın olduğu geleneksel iftar yemeğinde konuşan Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, Çünür’deki yurt projesinin temelini yaz aylarında atmayı planladıklarını belirterek bu konuda hayırsever hemşehrilerinden destek talep etti.

Yüzlerce Senirkentliyi biraraya getiren iftar yemeğinde konuşan Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci Çünür’deki yurt projesi konusunda hemşehrilerinden destek talep ederek, “Yapımına kısa sürede başlamayı hedeflediğimiz bu projemiz sizlerin de desteği ile en kısa kürede hayata geçirilecek” dedi.



Senirkent Yükseliş Vakfı’nın önceki gün düzenlenen geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 900 kişi katılırken, Vakıf Başkanı Ziya Örmeci, Çünür’e yapmayı planladıkları ve son aşamaya gelen yurt projesini hayata geçirdiklerinde vakfa önemli bir gelir kaynağı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “En kısa sürede temelini atmayı arzuladığımız bu proje için sizlerden özellikle Ramazan ayı içinde bulunduğumuz şu günlerde katkı ve destek bekliyoruz” dedi. Gökçay’daki ISPERLOS Düğün salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar yemeğine Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, Senirkent İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ceylan Erdön ve Kadir Heybeli, Senirkent Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Başkanı Ali Bolat, AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tahir Alan, Ak Parti Milletvekili Adayı Doç.Dr.Rezzan Demiralay, İyi Parti Milletvekilİ Adayı Dr.Levent :Başyiğit, , Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Mehmet Fidan, Senirkentlilerin eniştesi olan Kent Konseyi eski Başkanı Prof.Dr.Mahmut Bülbül, Konya Ispartalılar Derneği eski Başkanı Ramazan Alan ile yüzlerce Senirkentli iftar yemeğinde biraraya geldi. Davetlilere Senirkent usulü çorba, banak, bamya, pirinç pilavı ve helva ikramının yapıldığı iftar yemeği sonrası dualar okundu. Yemek sonrası Senirkentliler bol bol sohbet etme imkanı buldu.

ÖĞRENCİ YURDU İÇİN
SİZLERDEN DESTEK
BEKLİYORUZ
İftar yemeği sonrası konuşan ve aynı zamanda Kent Konseyi ile Eczacılar Odası Başkanlığını da yürüten Senirkent Yükseliş Vafı Başkanı Eczacı Ziya Örmeci, yönetim olarak bu yıl 7.cisini düzenledikleri iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür ederken, Çünür’e yapmayı planladıkları öğrenci yurdu konusunda hemşehrilerinden destek istedi. Örmeci şöyle konuştu:
"Sevgili hemşehrilerim,değerli misafirlerimiz Vakfımızın geleneksel iftarına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.



Vakfımızın amaçları içinde sizleri bir araya getirmek en önemli düsturlarımızdan biridir bu vesile ile bu gecenizin hoş sohbet içinde geçmesini diliyorum.

Vakfımızla ilgili kısaca bir kaç konu ve projelerimizden bahsetmek istiyorum.

Her ay düzenli çıkardığımız gazetemiz sizlere ulaşmaktadır tanıdığınız eş ve dostlarınızın adres bilgileri bize verirseniz onlara da ulaştırmak isteriz.
Geçtiğimiz yıllar içinde büyük uğraş verdiğimiz ve bu yıl inşaatına başlamayı arzu ettiğimiz Yurt projesinde son aşamaya gelinmiş durumda. Bu ve bazı önemli konular hakkında sizlerin görüşünü almak için önümüzdeki süreçte Vakıf yönetimi olarak olağanüstü kongreye gidebiliriz. Bu dev projeye kısa süre içinde başlamak için gün sayıyoruz, bu eserimizi sizlerin destek ve yardımlarıyla kısa sürede tamamlamayı düşünüyoruz. Önceliğimiz herkesin ne şekilde katkı ve katılım yapacağının tespiti olmalıdır.



Devamında ise Vakfa burs veren gönüllülerimiz gibi yeni ulaştığımız dostlarımızın da yıllarca yurdun geliri ile katılımcının adına bursun devam etmesi vasiyet sözleşme ile teyit altına alarak daha çok kişiden bir defaya mahsus bin lira bağış talep edip, hedefimiz bu projeyi hayata geçirmek olacaktır burada sloganımız:
"BİN KİŞİDEN BİN LİRA TOPLAM BİR
MİLYON YAŞAM BOYU BURS" olmalıdır.
Her bir kişiden şu an verdiğimiz bir yıllık burs bedeli bin lirayı talep etmeliyiz.
Bin kişiden bir seferlik alarak yapacağımız bu yurdun geliri yıllarca burs verecek akar demektir.
Adlarına burs sürekli verilecek. Bu kişilerin hayrı ve eseri kalıcı olacaktır..



SİZLERİN DESTEĞİ İLE
80 ÖĞRENCİMİZE
BURS VERMEKTEYİZ
Vakıf Başkanı Örmeci, 1990 yılından bu yana vakıf olarak her yıl yüksek öğrenim gören öğrencilere burs verdiklerini ve bu yıl bu sayının 80’e ulaştığını hatırlatarak, “Biliyoruz ki bugün burada yanımızda olduğunuz gibi yarınlarda da yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Sizlerin desteği ile burs vererek okuttuğumuz öğrenci sayımız her geçen yıl artmaktadır, Vakıf siz var oldukça var olacaktır. Yapacağımız yurt ile de gelecek nesillerde de kalıcı olmasını ve hayırlarımızın ebedi olmasını sağlayacaktır. İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimiz zekat ve fitrelerini de vakfımıza vererek daha çok öğrencimizin burs almasına katkı sağlamış olacaklar. Vakfımıza bağışta bulunmak isteyenler için Posta Çeki : 645 812. Burs, fitre ve zekat bağışlarınız için Hesap Numaralarımız: Ziraat Bankası Isparta Merkez Şubesi TR 26000100013236295356-5004

VAKIF YÖNETİM KURULU ŞU
İSİMLERDEN OLUŞUYOR:
Senirkent’in kalkınması noktasında ve daha da ileriye gitmesi noktasında başarılı projelere imza atan Yükseliş Vakfı’nın Eczacı Ramazan Ziya Örmeci başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Ramazan Ziya Örmeci, Mehmet Fidan, Mehmet Ali Karcı, Şaban İliksiz, Erdal Ulukan, Erkan Türker ve Müjdat Umutlu.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.