Senirkent'liler İftarda Buluştu

Senirkent Yükseliş Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği bu yıl da büyük ilgi gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2012 11:15
Senirkent'liler İftarda Buluştu

Aysan düğün salonu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Senirkent, B.Kabaca, Uluğbey ve Yassıören Belediye Başkanları ile eski MHP Milletvekili Osman Gazi Aksoy, Ankara Senirkentliler Derneği yöneticileri, Vakfın eski başkanları ile 900 dolayında Senirkentli katıldı.

Hatim duasının da yapıldığı iftar yemeği sonrası konuşan Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, yemeğe katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Bu yılki iftar yemeğinin maliyetinin 20 hayırsever Senirkentli tarafından karşılandığını belirten Örmeci, iftar yemeği için alınan cüzi ücretin ise burs harcamalarında kullanılacağını ifade etti.

Vakfın 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bu yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve her ay düzenledikleri ayın konuğu programına yaz mevsimi dolayısıyla ara verdiklerini ve Eylül ayından itibaren tekrar başlayacağını ifade etti. Örmeci, Kasım veya Aralık ayında da Kültür gecesi tertiplemeyi düşündüklerini kaydederek bu geceye katkıda bulunmak isteyenlerin Vakfa başvurabileceklerini söyledi.

Senirkent Yükseliş Vakfı olarak yaklaşık 40 öğrenciye öğrenim bursu imkanı sağladıklarını amaçlarının daha fazla öğrenciye burs vermek olduğunu ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle bunu sağlayamadıklarını belirten Örmeci, burs konusunda hayırsever Senirkentlilerden destek istedi ve “Daha fazla çocuğun okumasına katkıda bulunalım” dedi. Örmeci, “Bu konuda bize destek vermek isteyen hemşehrilerimize birtelefon kadar yakınız” diyen Örmeci, iftar yemekleri sayesinde içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında tüm Senirkentli hemşehrilerinden maddi destek beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.