Senirkentlilerden Kış Pikniği Etkinliği

Senirkentlilerden Kış Pikniği Etkinliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 14:25
Senirkentlilerden Kış Pikniği Etkinliği

Yükseliş Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Kış pikniğinde biraraya gelen Senirkentliler kuyruk sıktı ve meşhur direşkeş helvası yediler.

Isparta’nın Çünür Mahallesinde de yurt projesini hayata geçirmeye hazırlanan Senirkent Yükseliş Vakfı bir yandan gelenekleri de yaşatmaya devam ediyor. Vakıf tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenen kış pikniği etkinliği geçtiğimiz günlerde Gökçay Mesireliğinde kuyruk sıkma ve direşkeş helvası ikramı ile gerçekleştirildi.

Senirkentlileri biraraya getiren pikniğe, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, İl Genel Meclisi Üyeleri M. Ceylan Erdön ve Ali Cengiz Kocabaş eşleriyle, Türk Ocağı Isparta Şube Başkanı Op. Dr. Ş. Levent Başyiğit, Türk Ocağı Isparta Şubesi Bayanlar Komisyonu Başkanı Meryem Bardak ve eşi, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Isparta Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Mehmet Fidan, Isparta Emekliler Derneği Başkanı Abdulkadir Ersal ve eşi, MÜSİAD Isparta Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, Genç MÜSİAD Isparta Başkanı Ersan Altun, Isparta Belediye Meclisi Üyesi Şenel Karakaya, Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran, Senirkent MHP İlçe Başkanı Hasan Özev, Senirkent Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Hüseyin Umutlu, Senirkent Belediye Meclisi Üyeleri, MHP Isparta Milletvekili aday adayları Ziya Nuhoğlu, İsmail Bacak, Hakan Demirtaş, Mehmet Ali Tombul, M. Faik Tortop, AK Parti Isparta Milletvekili aday adayı Av. Tahir Alan, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi ve vakıf önceki başkanlarından Av. Faik Yıldız, Av. Necati Şahin, SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve eşi, Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban İliksiz, Erkan Türker ve İsmail Uzun, Senirkent ve Isparta’dan çok sayıda Senirkentli katıldı.

Hava sıcaklığının çok düşük, soğuk ve rüzgârlı bir gün olmasına rağmen Senirkentliler gönüllerince eğlenceli bir gün geçirdiler. Yıllardır birbirini görmeyen dostlar hasret giderdiler. Katılımcılar, bu tür etkinlikleri düzenleyen vakıf yöneticilerine teşekkür ederek etkinliklerin sürmesini istediler.

Vakıf Başkanı eczacı R. Ziya Örmeci de pikniğin düzenlenmesinde emeği geçen Senirkent Sevdalısı hemşerilerine ve vakıf yöneticilerine ayrıca pikniğe katılarak destek veren tüm Senirkentli hemşerilerine teşekkür etti. Senirkentlilerin Kış Pikniği akşam saatlerine kadar devam etti.

Yıllardır birlik ve beraberlik adına her fırsatı değerlendiren Senirkentliler bir araya gelebilmek ve dostlukları pekiştirmek için bu sefer de kuyruğun sıkıldığı diri haşhaşın dövüldüğü kış pikniğini fırsat bildiler. Piknikte güzel ve örnek bir tablo oluşturdular. Senirkent Yükseliş vakfının düzenlemiş olduğu etkinlik bayram havasında geçti. Gökçay huzurevi üzerinde yapılan etkinlik diri haşhaş ezilmesi ve kuyruk sıkma haricinde tüm Senirkentlilerin bir araya gelmesi ve yıllardır süregelen bir geleneğin bu yıl da kış etkinliği olarak gerçekleşmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum