Senirkent'te Doktora Saldırdılar

Senirkent İlçe Devlet Hastanesi'ne nefes darlığı şikayeti üzerine gelen Salih Arıcı'nın yakını Mehmet Halil Efe, görevli Dr. Durmuş Çobankaya ve sağlık personeline hakaret ve tehditler saydırarak hastaneyi birbirine kattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Senirkent'te Doktora Saldırdılar

Isparta Senirkent İlçe Devlet Hastanesi'ne nefes darlığı şikayeti üzerine gelen Salih Arıcı'nın yakını Mehmet Halil Efe, görevli Dr. Durmuş Çobankaya ve sağlık personeline hakaret ve tehditler saydırarak hastaneyi birbirine kattı.

Olay geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana geldi.
Nefes darlığı şikayeti üzerine hastaneye getirilen Salih Arıcı’nın yakını olan Mehmet Halil Efe’den kimlik bilgileri istendi.
Hasta yakının alkollü olması nedeniyle görevli olan Dr. Durmuş Çobankaya ve sağlık personelinin üstüne yürüdü.

Tehdit ve hakaretlerden sonra zor sakinleştirilen hasta yakını daha sonra polisler tarafından emniyete götürüldü.

Senirkent Devlet Hastanesi’nde yaşanan bu olayın ardından sağlık ordusu ayağa kalktı. Sağlık Söz Sen, bu olayın takipcisi olacakların bir daha bu tip durumların yaşanmaması için Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere tüm ilgili kurumların konu hakkında gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.