Senirkent'te Lise Öğrencileri Denizli'ye Gönderildi

Senirkent ilçesinde faaliyet gösteren ve mevcudu azalan Özel Eğitim Meslek Lisesi'nde öğrenciler, Denizli'ye sevk edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2011 11:23
Senirkent'te Lise Öğrencileri Denizli'ye Gönderildi

Senirkent ilçesinde faaliyet gösteren ve mevcudu azalan Özel Eğitim Meslek Lisesi'nde öğrenciler, Denizli'ye sevk edildi. Okulun 27 öğrencisi bundan böyle Denizli'de okuyacak.

Eğitim ve öğretime 1997 yılında İsmail Hakkı Örmeci İşitme Engelliler Lisesi olarak başlarken sonra adı Özel Eğitim Meslek Lisesi olarak değiştirilen okula 2010 ve 2011 de öğrenci tahsisi yapılmadı. Son olarak 27 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam eden okulun öğrencileri, uygulama sahası ve öğrenci yetersizliği gerekçe gösterilerek, Milli Eğitim Bakanlığı'nın emriyle Denizli'ye gönderildi.

Kararı değerlendiren Senirken İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, "Ayrılık zor oldu. Sanki bir uzvumuz kopmuş gibi oldu." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.