Şenol Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, AK Parti'den yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığını resmi başvuruda bulunarak açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2013 13:05
Şenol Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

AK Parti binasına giderek aday adaylığı formu dolduran Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, resmi başvurusunu yaptı. başvurusunun ardından açıklama yapan Şenol, "Belediye başkanlığının çok ulvi bir görev olduğunu kaydeden Şenol, “Eğer bu görevi layıkıyla yaparsanız sanıyorum cennetlik olursunuz. 250 bin kişiye hizmet ediyorsunuz. Hiçbir makamda böyle bir şey nasip olmaz” dedi.

OLAĞANÜSTÜ ÇABA GÖSTERECEĞİM
Şenol, “Ben de elbette bu şerefli, bu ulvi görevi üstlenmek isterim. Bu medeni cesareti de kendimde görüyorum. Daha önce 2 defa aday adayı oldum. Şimdi yine aday adayı olacağım. Eğer nasip olurda bu görev bize verilirse layıkıyla yapmak için olağan üstü bir performans, olağanüstü bir çaba göstereceğim” diye konuştu.

KAMU KURUMLARINI ŞEHİR DIŞINA TAŞIYACAK
Belediye başkanı olması durumunda kente nasıl hizmet edeceğini de anlatan Şenol, projeleriyle ilgili ipuçları verdi. “Ben belediye başkanı olursam bu şehri yırtarım” ifadelerini kullanan Şenol, “Bankaları ve hizmet veren kamu kuruluşlarının çoğunu şehrin dışına taşımanın yollarını ararım” dedi. Isparta Belediyesi ve Valilik binasını da kentin dışına doğru kaydırılmasının gerektiğini söyleyen Şenol, “Belediye binasını oradan çıkarır, şehrin dışına doğru taşırım. Hükümet binasını şehrin dışına çıkarmanın yollarını ararım” şeklinde konuştu.

BELKİ UÇUK PROJELER DİYECEKSİNİZ
“Hükümet binasını kent müzesi yaparım” diyen Şenol, “Belki bu projelere uçuk projeler diyeceksiniz. Ama, inanın Isparta’da valilik binasının içinde tapu müdürlüğü, nüfus müdürlüğü yakışmıyor” dedi. Isparta şehirler arası otobüs terminalinin de yerinin değiştirilmesi gerektiğine işaret eden Şenol, “İl dışından Isparta’ya gelen bir konuk terminali gördüğü zaman, Isparta burasımıymış der. Terminaller şehrin aynasıdır. Artık ilçelerde bile şehrin merkezine terminal yapılmıyor” dedi.

Sadece bu projelerle bile kentin rahatlayacağını ve park sorunun kendiliğinden çözüleceğini ifade eden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, “Isparta en iyisini hak ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum