Şenol AK Parti Mitingini Değerlendirdi

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol hafta sonu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen AK Parti mitingini fiyasko olarak değerlendirdi. Başbakan Erdoğan’ı Isparta’nın hiçbir talebine net cevap verememekle suçlayan Şenol'un açıklamaları çok konuşulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 13:08
Şenol AK Parti Mitingini Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti cephesinin tepkisini çekecek şok değerlendirmelerde bulundu.

BAŞ HIRSIZ DİYE NİTELENDİRDİ
Hafta sonu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen AK Parti mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan’ı ‘baş hırsız’ diye nitelendiren Şenol, mitingin fiyasko ile sonuçlandığını ileri sürdü. Şenol, “Ülkenin baş hırsızının yaptığı miting mahşeri kalabalık olarak değerlendirilmiş. Kamu araçları, kamu personeli mitinge taşındı. Burdur, Antalya, Afyonkarahisar ve Denizli’nin düzenlediği ortak mitingdir bu. Sadece 3 bin tane sivil polisin miting alanında görev yaptığını değerlendirince kalabalığı halkın takdirine bırakıyoruz” dedi.

MAHŞERİ KALABALIĞI 24 MART'TA GÖRSÜNLER
24 Mart tarihinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Isparta’da aynı meydanda miting yapacağını hatırlatan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Mahşeri kalabalığı 24 Mart’ta görsünler” ifadelerini kullandı.

İŞGAL GÖRÜNTÜLERİ
Başbakan Erdoğan’ın Isparta’ya gelmesiyle birlikte kentin işgal altındaymış gibi bir görüntüye büründüğünü iddia eden Şenol, “Başbakan sanki işgal altındaki bir ülkede miting yapıyor. Yollar trafiğe kapatılıyor, araçlar sahiplerinden habersiz park yerlerinden çekiliyor, Bu nasıl bir demokrasidir anlayamadık. Bu memlekette Sayın Demirel’de yıllarca miting yaptı. O mitinglerde bu görüntüler yaşanmamıştı” dedi.

ÖĞRENCİLER POTANSİYEL SUÇLU GÖRÜLDÜ
Protesto haklarını kullanmak isteyen kişilerin bu haklarının engellendiğini de belirten Şenol, “Öğrenciler potansiyel suçlu sayıldılar. Gençlerimiz sahte dolarlarla yolsuzluk ve rüşvet olaylarını, hırsızlıkları protesto ettiği için çevreyi kirlettikleri bahanesiyle ceza yazıldı. AKP’nin mitinginde çevre kirletilmedi mi?” diye sordu.

ISPARTA'NIN TALEPLERİNE CEVAP VEREMEDİ
Isparta’nın hiçbir talebine cevap verilmediğini de iddia eden Şenol, “Başbakan Erdoğan Isparta’nın hiçbir talebine net cevaplar verememiştir. Yalan üstüne yalan söylenmiştir. Dereboğazı duble yolu, hızlı tren, ikinci üniversite ve polis okulu konusunda sınıfta kaldılar. Hızlı trenden Isparta’da yararlanacakmış. Isparta bu projede Karakuyu’daki aktarma istasyonu pozisyonundadır. Bütün bu talepler ortada kalmıştır” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum